Nvidia

Покажи:
Подреди по:

Видео карта втора употреба Nvidia Quadro FX1800

Видео карта втора употреба Nvidia Quadro FX1800 Спецификация: Видео слот: PCI-E 2.0, 16x Видеопамет..

99.00 лв.

Видео карта втора употреба Nvidia Quadro FX3800

Видео карта втора употреба Nvidia Quadro FX3800 Спецификация: Видео слот: PCI-E 2.0, 16x Видеопамет..

119.00 лв.