Видео Рекордери NVR

Покажи:
Сортирай по:

Видео рекордер NVR Dahua DH-NVR2108HS-4KS2

Видео рекордер NVR Dahua DH-NVR2108HS-4KS2 Спецификация: 8-канален IP NVR; Двоен процесор; Вграден..

21600 лв.

Видео рекордер NVR DAHUA NVR2104HS-4KS2

Видео рекордер NVR Dahua NVR2104HS-4KS2 Спецификация: 4-канален мрежови видeoрекордер (NVR), работ..

18300 лв.