Геймърски пад за мишка Cougar Speed 2-L

Геймърски пад за мишка Cougar Speed 2-L
Виж цялата галерия
  • Производител: Cougar
  • Код на продукта: Speed 2-L
  • Наличност: В наличност
  • 29.00лв.
+
-


Пад за мишка 450мм x 400мм x 5мм,черен

COUGAR Speed е  проектирана да бъде с гладка повърхност, която ви позволява да извършвате бързи движения и все още да държите всичко под контрол. Очаква Ви очарователно удоволствие от плъзгането на мишката.

COUGAR Speed е с 5​​ мм дебелина и осигурява правилното ниво на поддръжка и комфорт за дълги периоди на игра. Достатъчно дебела, за да осигури стабилна повърхност независимо от това, което се крие зад нея, и достатъчно тънка, за да се избегне усещането за игра на платформа.

Каучуковата основа е специално разработена, за да гарантира, че тя остава стабилна там, където трябва да бъде, дори когато се извършват бързи и сурови движения върху нея. Това се постига чрез вълнообразен дизайн, който успява да усети Вашите движения, без да повлияе на общата позиция на подложката.

Със своите шевове и  водоустойчивост, тази подложка за мишка ще продължи да работи безупречно и в най-суровите среди.

COUGAR Speed ​​2 е оптимизирана за висококачествени сензори и щателно изпитана както с оптични, така и лазерни гейминг мишки. 

А за да задоволи всички нужди на геймърите, COUGAR Speed ​​2 се предлага в множество размери (малки, средни, големи и изключително големи). Всички геймъри ще имат подложка за мишка, която им е удобна.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти